3. joulukuuta 2016

MARRASKUU PUHELIMESTA

image2-tile
Parhautta on just uunista tulleet joulutortut ja glögi. Pian pääsen leipomaan pipareita kans! // Mun rakas. Nykyään tulee tosi harvoin otettua yhessä mitään kuvia. // Menossa juhlimaan pikkujouluja baariin! Rakastuin tähän mun uuteen samettimekkoon! // Arnoldsin black friday minkä teit... Tä koko boksi maksoi vaan 10 euroa?!
image6-tile
Sieltä se kasvaa hiljalleen! Ihanaa kun on saanu taas tän salirytmin kuntoon. // This hat tho. Voisin käyttää sitä joka päivä. // Turhat eBay-ostokset part miljoona. Tä haalari on ihan unelma kun aamulla herää täältä kylmästä kämpästä. // "Parilla" margaritakannulla, NAM!

Multa on jäänyt nämä kuukausikatsaukset hieman tässä viime kuukausina. IPhonen kuvia ei saa enää siirrettyä samalla tavalla läppärille, mikä on todella rasittavaa. Oon siis esimerkiks nämäkin kuvat lähettänyt puhelimesta sähköpostiin ja sähköpostin sit avannut koneella. Tahtoisin vaan tyhjentää kaikki puhelimen kuvat koneelle, joita on sinne nyt tosiaan hieman kertynyt. Osaako joku auttaa hölmöä tän jutun kanssa? USBn kanssa ei suostu avaamaan puhelimen tiedostoja.

2 kommenttia: